Biografie Natalia Pavlova

maxresdefault.jpg natasha2.jpg


  • Evenement

  • Programma 13 juli 2016
    13 jul 2016 aanvang 20:00 - einde 21:00

13 juli 2016

piano

Biografie

Natalia Pavlova is geboren in Yaroslavl, Rusland. In deze stad heeft zij zeven jaar aan de muziekschool gestudeerd. Vervolgens heeft zij een vierjarige professionele opleiding in muziek gevolgd en afgesloten met het diploma docent pianomuziek en begeleider.
De eerste 14 jaren van haar loopbaan is zij bij verschillende muziekscholen werkzaam geweest als piano docent en begeleider.

Vanaf I989 is zij 2 jaar als begeleider van balletten werkzaam geweest in het Theater Altmark te Stendal, in de DDR.
Als pianist repetitor heeft zij medewerking verleend aan ballet scènes van de opera's "Un ballo in Maschera" (Verdi), "Don Pasquale" (Donizetti), "Das Land des Làchelns'(Lehar), miniballet "Max en Moris" (Kabalevsky), "Le Carnaval des Animaux" (Saint-Saens).

Na 1991 werkte en studeerde zij aan de muziek afdeling van de Pedagogische Universiteit van Vologda (Rusland). Nadat zij haar studie met succes had voltooid, bleef zij als piano docent en begeleider aan deze universiteit werken. Tevens werd zij gevraagd aan de Vologda Regionale Concertzaal voor de functie begeleider van professionele zangers.
Uiteindelijk heeft zij 17 jaar aan de Vologda Universiteit gewerkt; de laatste 8 jaar als begeleider van professionele zangers in de concertzaal.

Tijdens deze jaren heeft zij aan verschillende muziek concoursen deelgenomen. In 2004 heeft zij het Concours voor piano duetten in Rusland gewonnen en kreeg daarvoor de diploma "Laureaat". Zij ontving daarbij het diploma van "De beste begeleider klassiek vocaal" van het Concours Klassiek Vocaal in Odessa (Oekraïne).

In 2006 kwam zij naar Nederland en is sindsdien ook hier in de muzikale wereld actief. Vaak krijgt zij aanbiedingen om solisten en koren te begeleiden.

In Februari 2014 heeft zij opnieuw een “Laureaat” erkenning ontvangen door deel te nemen met een internet concour in Rusland.

Elk jaar geeft zij op verschillende locaties concerten met professionele zangers zoals Alexandra d'Espinoza, Sebastian Brouwer, Martijn Sanders, Arleen van Wijland, Steven van Gils en Nel van den Broeke.

Zij geeft pianolessen en is daarnaast zang coach in haar eigen muziek studio aan huis.
Externe link